9. Festival igračaka, Ivanić Grad

Festival igračaka na jednom mjestu okuplja sve što ima veze s igračkama i igrom. Osim zabavnog karaktera pod sloganom “Igra nikad ne umara”, cilj Festivala igračaka je i promovirati hrvatske novitete iz svijeta igara i igranja.

Zato je Ivanić-Grad u festivalskom vikendu mjesto susreta domaćih proizvođača koji se nastoje originalnošću i kreativnošću izboriti za poziciju na zahtjevnom tržištu sa žestokom inozemnom konkurencijom.

Za osmo festivalsko izdanje sprema se bogat program i iznenađenja za djecu i odrasle, koji će kroz dva dana moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.

U sklopu Festivala igračaka 3. lipnja 2023. održat će se glazbeno natjecanje „Prvi pljesak“ gdje svi od 7 do 17 godina mogu pokazati svoj talent, dok će se 4. lipnja 2023. održati „Festival dječjih zborova“ na kojem dječji zborovi nastupaju uz dvije autorske pjesme.

Pozivamo sve koji imaju viška modernih igračaka s kojima se njihova djeca više ne igraju na mogućnost doniranja i/ili razmjene preko Burze igračaka. Na taj način radost igranja poklanjamo onima koji nemaju igračke, a istodobno promoviramo ekologiju jer odbačene vraćamo natrag u upotrebu umjesto da ih odbacimo u smeće, pišu na tzig.hr.

Festival igračaka održava se na Sportskom parku Zelenjak i uz Naftalan, 3 i 4. lipnja 2023. godine u Ivanić Gradu.

0 0 Glasova
Ocjena članka
Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare